VIDEO: adidas a lansat mingea oficială pentru etapele finale ale UEFA EURO 2016 – Fracas

– Designul mingii este sinonimul atitudinii „câştigătorul ia totul”-

– Numele Fracas din franceză se traduce „gălăgie”-
– Numele mingii, ales de personalităţile franceze, evidenţiază sărbătorirea angajamentului adidas faţă de sursele deschise –

adidas a lansat astăzi Fracas, mingea oficială pentru etapele finale ale UEFA EURO 2016™, minge care va decide cine concurează și, în cele din urmă, cine câștigă competiţia finală din 10 iulie, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Unele dintre cele mai mari personalităţi ale Parisului din muzică, cultură populară şi modă au fost contactate de adidas pentru a contribui la denumirea mingii. Numele – care din franceză se traduce gălăgie (clamour) – a fost ales pentru a înlătura incertitudinea și a creşte ritmul jocurilor din etapele finale, în care se câștigă sau se pleacă acasă. Imprevizibilitatea etapelor finale ale unui turneu major este, de asemenea, surprinsă în designul Fracas prin explozia de roșu și negru.

Sam Handy, vice preşedintele de design, a declarat: „Pentru Fracas, ne-am dorit să fim îndrăzneți cu direcția noastră de design și să creăm ceva care să încorporeze emoțiile resimțite în timpul etapelor finale ale turneului de fotbal. La Beau Jeu a fost vorba de fotbal tactic, a face ceea ce trebuia să faci pentru a ajunge la etapele finale. Fracas are un design mai perturbător. Reprezintă zgomotul mulțimii și emoțiile din jurul mentalităţii de pe teren, câștigătorul ia totul.”

Structura pe care o au la bază atât Fracas, cât și Beau Jeu, a fost dezvoltată aproape 18 luni și conţine cele mai bune elemente din Brazuca, mingea oficială a Campionatului Mondial FIFA, inclusiv formatul inovator. Cele două mingi, care împreună vor decide câștigătorii UEFA EURO 2016™, conţin structuri îmbunătăţite de suprafață și de blocare, oferind aderență îmbunătățită și vizibilitate mai bună. În timpul acestui proces de dezvoltare, ambele mingi au fost testate în mod independent de către jucători de top precum Gareth Bale și Iker Casillas.

Pentru a viziona filmul mingii Fracas, vizitați: https://youtu.be/Vjby55BQD9Q

Fracas_11

ADIDAS605_PARISPACK_BALLON_V4C_2x1a

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).