VIDEO: adidas Gamedayplus lansează sezonul final, înainte de finala UEFA Champions League

adidas Gamedayplus a lansat sezonul final al show-ului, compus din două părți, în timpul vizitei în Madrid, înainte de finala UEFA Champions League, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

În timp ce Real Madrid își dorește să câștige La Undecima iar Atletico Madrid să ridice pentru prima oară trofeul Champions League, adidas ia pulsul jucătorilor, sperând să contribuie la scrierea numelor acestora în istoria fotbalului.

Prima parte a episodului surprinde adidas Gamedayplus în timpul vizitei la Real Madrid. Gareth Bale și Marcelo se întrec într-un joc de tenis de picior, amândoi purtând noile ghete X16+ PURECHAOS, iar James Rodriguez povestește cum antrenamentele sale intense îi aduc întotdeauna succesul în ziua meciului.

Episodul continuă cu Toni Kroos și Marcelo care discută despre ceea ce ar însemna câștigarea celui de-al doilea trofeu Champions League din palmaresul lor, dar și despre importanța evenimentului pentru Zinedine Zidane, ca jucător și manager. Zidane ar putea fi a șaptea persoană din istoria fotbalului care a atins o asemenea  performanță.

Al doilea video ni-l prezintă pe Fernando Torres, atacantul Atletico Madrid, însoțind adidas Gamedayplus în turul Madridului. Torres vorbește despre ceea ce ar însemna să câștige această finală, vizitând apoi locul unde fanii celebrează cupa câștigată – Feunte de Neptuno.

Echipa Atletico este renumită pentru strategia de apărare, iar episodul continuă cu apărătorii Filipe Luis și Juanfran surprinși într-o cursă defensivă, unde mișcările lor sunt surprinse îndeaproape, ambii purtând ghetele X16+ PURECHAOS.

În finalul ambelor episoade îl putem vedea pe Sam Handy, vicepreședintele departamentului de design din cadrul adidas Football, oferind spectatorilor informații în exclusivitate despre procesul de creație al modelului Mercury Pack, despre cum a luat naștere această idee, dar și despre dorința de a crea o gheată care să arate și să se simtă în momentul purtării ca un glonț în mișcare.

Spectatorii au șansa de a participa la finala Milano, la meciul oficial pentru finala UEFA Champions League.

Despre adidas Gamedayplus: