Simona Halep, în continuare pe locul 4 WTA Simona Halep, în continuare pe locul 4 WTA

adidas Athletics lansează Z.N.E Travel Hoodie. Halep și Bale, printre protagoniști

adidas Athletics lansează astăzi cel mai nou produs, hanaracul Z.N.E Travel, creat pentru a asigura concentrarea completă şi pentru a-i ajuta pe sportivii din toată lumea să elimine situaţiile care le pot distrage atenţia, pentru a-şi maximiza pregătirea pe durata deplasării către şi între competiţii, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Pentru orice atlet, de la sportivi de performanţă la amatori, deplasarea face parte din competiţie. Indiferent dacă este în oraş, în ţară sau în lume, călătoria către competiţie este o parte decisivă din pregătire. Păstrarea concentrării în aceste momente tensionate este o adevărată provocare pentru sportivi şi de aceea, astăzi, adidas Athletics lansează hanoracul Z.N.E Travel.

simona-halep-z-n-e

De la lansarea sa din septembrie, peste 18.000 de atleţi din întreaga lume au inclus în echipamentul lor hanoracul Z.N.E. Acum, acest produs de succes a evoluat în varianta de călătorie, cu noi îmbunătăţiri aduse designului inovator pentru a-l face un produs esenţial pentru orice atlet care călătoreşte pentru competiţii.

Hanoracul Z.N.E Travel are o glugă supradimensionată pentru a bloca zgomotele exterioare şi a-i permite atletului să doarmă şi să se relaxeze pe durata călătoriei. Fabricat dintr-o combinaţie premium de materiale, bumbac/poliester/elastină, este prevăzut cu buzunare ascunse dar uşor accesibile, create pentru păstrarea obiectelor personale la îndemână. Hanoracul Z.N.E Travel este creat dintr-un material mai uşor, fiind versiunea de călătorie a hanoracului original, Z.N.E, care a schimbat regulile de joc ale confortului.

Produsul inovator va ajunge direct în geanta de călătorie a atleţilor din întreaga lume. Staruri precum Simona Halep şi Gareth Bale vor avea în echipament hanoracul Z.N.E Travel pe durata călătoriilor lor între competiţii pentru a fi cei mai buni în sportul pe care îl practică.

 

„adidas s-a născut din simpla promisiune de a produce ceea ce este mai bun pentru atleţi. Odată cu începutul gamei adidas Athletics, ne-am concentrat să creăm condiţiile perfecte pentru un atlet în momentele cruciale dinaintea competiţiei şi după aceasta. O bună parte din aceasta o reprezintă călătoria şi este extrem de important ca atleţii să se poată deconecta şi să se concentreze pe competiţia pe care o au în faţă sau să mediteze asupra performanţei. De aceea atunci când am dezvoltat gama Athletics am colaborat cu atleţi pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lor.”, a declarat Michael Krapohl, Manager Senior de Produs adidas.

Hanoracul şi colecţia adidas Z.N.E Travel vor fi disponibile în magazine începând cu 25 noiembrie. Preţul hanoracului va fi de 637 lei.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).