Activitati sportive si planuri de alimentatie – cu Marius Mustatea

Salutare dragilor, sunt Marius Mustateainstructor de fitness si personal trainer iar pasiunea mea este sportul si fotografia.


Sunt bucuros sa impartasesc cu voi din experientele si cunostintele mele din domeniu fitness si bodybuilding. Impreuna vom vorbi despre cum sa ne antrenam corect si cum sa mentinem un echilibru in alimentatie astfel incat sa avem un stil de viata sanatos.

In acesta perioada dificila prin care trecem cu totii, m-am gandit ca cel mai bun lucru ce il pot face atat pentru echipa mea dar si pentru toti cei care ma urmaresc atat pe instagram dar si pe canalul nou de youtube, este sa incep sa filmez si sa evidentiez activitatea completa.

Am dat startul cu un plan de alimentatie controlat si un plan de antrenament adaptat pentru acasa. Normal ca multi spun ca nu este ca in sala sau in aer liber, iar eu sunt de acord, dar cel mai important este sa ne adaptam si sa avem grija de noi, de sanatatea noastra si de forma ce o mentinem. In acest caz de ajutam de fotografie, ce o putem utiliza saptamanal pentru monitorizarea formei.

In urmatoarea perioada voi dezvolta exercitii cu noul accesoriu TRX de la FullFitAble pentru a extinde variantele de antrenament si pentru a nu interveni monotonia.


Pentru toti care vor sa faca sport si vor sa fie inspirati de exercitii, alimentatie, suplimente si activitati de acasa, ii astept pe canalul de Youtube – Marius Mustatea si pe instagram Mustatea Marius.
Va multumesc! #stamacasaSucces Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.