Academia Victor Hănescu aduce din nou în România un reputat antrenor internațional de tenis

Este deja cunoscut faptul că antrenamentele complete din cadrul Academiei Victor Hănescu reprezintă un format unic în ţara noastră, care oferă ore de pregătire tehnico-tactică, fizică şi mental-emoţionala, specifică campionilor de talie mondială.

La începutul lunii noiembrie, ACADEMIA  Victor Hănescu îl va aduce să  unul dintre antrenorii importanți din tenisul mondial, Patricio Remondegui, pentru a ține cursuri de instruire și perfecționare cu antrenorii academiei.

Aceste cursuri au rolul de a aduce tehnici noi de antrenament care să faciliteze drumul sportivilor AVH spre înalta performanță.

 

Patricio Remondegui a  antrenat jucatori italieni din top 50 WTA si ATP, este și membru important al Global Professional Tennis Coach Association (GPTCA), for al antrenorilor profesioniști condus de reputatul Alberto Castellani.

De asemenea, are o carieră și ca mental coach, colaborând cu International Sport Mental Coach Association (ISMCA). Participă ca lector la cursuri anuale în toată lumea.

Ultimul eveniment de acest gen la care a fost lector a avut loc în luna iunie a acestui an, la Perugia, în cadrul unei gale alături de nume mari precum Toni Nadal, Perlas, Ljubicic, Mouratoglou, Norman sau Passos.
One thought on “Academia Victor Hănescu aduce din nou în România un reputat antrenor internațional de tenis

  1. John

    Ultimul eveniment de acest gen, a avut loc la Tg Jiu cu Patricio, in urma cu 2 luni, unde Victor Hanescu l-a cunoscut prin intermediul clubului Elite, datoria antrenorului Stefan Pitian care colaboreaza cu Patricio de 2 ani 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *