Super Jack Pot

A castigat Magic Super Jackpotul la Superbet

Un bucurestean, Cristian M. de 34 de ani, a reusit sa castige Magic Super Jackpotul in valoare de 235.500 lei in 5 minute, la aparatele de tip slot-machine din agentiile Superbet. Totul s-a petrecut joi, 27 martie 2014, când tanarul bucurestean a trecut pe la agentia Superbet din cartierul Soseaua Colentina, pentru a paria.

m1

După ce a depus biletele si a vrut sa se relaxeze la aparatul de tip slot-machine, la 5 minute dupa ce a inceput sa joace i-a aparut pe ecran combinatia castigatoare. El a bagat la aparat 50 de lei cu care a castigat aproximativ 50.000 de euro, bani care i-au fost inmanati a doua zi.

m2

Tanarul bucurestean a marturisit, cu lacrimi in ochi de fericire, ca din acesti bani isi va cumpara casa mult visata pe care nu a reusit sa o achizitioneze pana acum.

“Castigatorul de azi este unul dintre nenumaratii nostri clienti fideli. Ne bucuram enorm ca am mai facut pe cineva fericit, mai ales ca putem ajuta la implinirea unui asemenea vis, acela de a avea o casa. Fidelitatea clientilor este rasplătita”, a declarat Daniel Lipara, manager operational Magic. Pe langa premiile “Super Jackpot”, Super Magic mai acorda Jackpot-urile zilnice, precum si cele de week-end. Sloturile care ofera aceste castiguri se gasesc in toate agentiile de pariuri Superbet care au sigla Magic.

m3

Companiile Magic si Superbet au o vastă experienta in domeniul jocurilor de noroc, fiind recunoscute pentru competitivitatea lor, fapt confirmat atat prin calitatea serviciilor si produselor oferite in cele 340 de locatii, cat si prin cota de piata castigata. Cifrele confirma ca tandemul Magic-Superbet a inregistrat in ultimii doi ani cea mai dinamica crestere in ceea ce priveste prezenta in piata si cifra de afaceri.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *