A castigat peste 30 000 de euro cu 50 de centi pariati

Un parior bucurestean a castigat duminica, 23 februarie, suma de 137 175 lei, cu un bilet jucat intr-o agentie din Bucuresti a bookmaker-ului britanic Stanleybet. In varsta de doar 31 de ani, pariorul a mizat 2.5 lei pe 14 meciuri din Anglia, Danemarca, Olanda, Germania, Italia, Belgia, Turcia si Bulgaria, reusind sa „prinda” 13 din ele.

Biletul este extrem de spectaculos atat datorita cotelor extrem de mari care i-au multiplicat suma pariata de 57 636 ori, cat si datorita bonusului la castig oferit de casa de pariuri, in valoare de 35 563 lei. Cele mai mari cote prinse pe bilet sunt de 7.50 pentru victoria lui Gent in fata liderului din Belgia, Standard Liege, si 4.17 pentru victoria Cormoranilor, la fix un gol diferenta in meciul de pe Anfield, in fata lui Swansea.

Poza Castigator (1)

Intrebat cum de a ales sa mizeze pe victoria lui Gent in fata lui Standard Liege in conditiile in care in meciul anterior Standard le administrasera un neverosimil 7-0, pariorul a raspuns sec: „Am mizat pe razbunarea lui Mircea Rednic in fata fostei sale echipe.” Si iata ca „razbunarea lui Rednic” i-a adus acestuia cea mai mare cota de pe bilet, 7.50.
Singurul meci care l-a indepartat pe bucurestean de castigarea celui mai mare premiu posibil la pariuri sportive, 500 000 de mii de lei, a fost Norwich – Tottenham, unde, cu Vlad Chiriches in afara lotului, fiind accidentat, elevii lui Tim Sherwood au fost invinsi cu 1-0.

„Duminica seara eram la finul meu urmarind impreuna ultimul meci pe care-l mai aveam pe bilet, Lazio – Sassuolo. In minutul 79, Sassuolo egalase si vroiam sa arunc biletul, crezand ca nu mai am sanse, Tottenham pierduse, iar Lazio nu parea sa mai aiba forta sa mai marcheze inca un gol. Dar se pare ca norocul mi-a suras in minutul 83, cand, la centrarea lui Radu Stefan, fundasul lui Sassuolo si-a introdus mingea in propria poarta. Chiar daca a fost autogol, a fost cel mai frumos gol pe care l-am vazut in viata mea.”, a declarat fericitul castigator. „Banii pe care i-am castigat o sa-i depun la banca, iar dupa ce o sa iau permisul de conducere imi voi cumpara o masina.”, a mai adaugat acesta.

„Pariorul este un client fidel al agentiei noastre si mizeaza sume mici pe meciuri cu cote foarte mari. Inspiratia acestuia a fost rasplatita atat prin intermediul cotelor mari oferite, cat si prin bonusul la castig care creste, putand ajunge si pana la 100%, in functie de numarul de meciuri existente pe biletul de pariere.”, a declarat Catalin Moise, Directorul de Marketing al Stanleybet Romania.

Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt acum disponibile in Romania in 350 agentii, din peste 90 de orase. Pe langa gama variata de pariuri sportive, in agentiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 70 de loterii internationale, pe rezultatele diferitelor concursuri, Eurovision, Sanremo, Oscar, Grammy, pe castigatorii festivalului de film european, pe concursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea Romaniei – precum si pe evenimentele virtuale V-Sports. Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri in Europa, activand cu peste 2,000 de agentii si un numar de peste 3,000 de angajati in 8 state europene, Belgia, Croatia, Cipru, Danemarca, Germania, Italia, Romania iar de curand si-a refacut intrarea pe piata de unde a pornit si in care s-a consacrat, Anglia.