70 000 de euro in 15 minute la Megajackpot Stanleybet

A castigat 70 000 € in 15′ la Megajackpot

Un brasovean de 36 de ani, de profesie asistent veterinar, a reusit sa castige Megajackpotul in valoare de 331 288,84 lei intr-un sfert de ora la aparatele de tip slot-machines din agentiile Stanleybet.

Totul s-a petrecut luni, 17 martie 2014, cand tanarul brasovean a trecut pe la agentia in care obisnuieste sa mearga pentru a se relaxa dupa serviciu. Dupa doar 15 minute in care a jucat la aparatul conectat la sistemul Mega Jackpot, acestuia i-a aparut pe ecran combinatia castigătoare care avea sa-i bage in buzunare peste 70 000 de euro. Castigatorul marturiseste ca initial intentiona sa joace la un alt aparat din agentie, insa curiozitatea l-a facut sa aleaga aparatul Mega Jackpot, chiar daca acesta stia ca la acelasi aparat se castigase in urma cu trei ani un premiu de 515 232 lei. Spre deosebire de predecesorul sau din Brasov, care a investit banii castigati cumparandu-si 2 apartamente, castigatorul se gandeste serios sa-si construiasca o casa intr-una din localitatile limitrofe Brasovului si sa aleaga viata liniștita din afara orasului. Totalul premiilor Mega Jackpot acordate în doar primele trei luni ale anului se ridică la aproximativ 1 milion de lei. Banii au fost înmânaţi fericitului câştigător joi, 20 Martie 2014, de campionul mondial la skandenberg, Ion Oncescu, ambasadorul Mega Jackpot.

Despre Megajackpot

Mega Jackpot reprezintă un sistem unic în România, prezent în agențiile Stanleybet din toată țara, al cărui câștig pleacă de la 200 000 lei. Acesta cuprinde 216 aparate de tip slot-machines legate în rețea, iar banii se cumulează de la toate aparatele, generând astfel câștiguri uriașe.  De la lansare și până în prezent, Mega Jackpot a acordat premii totale în valoare de peste 2,6 MILIOANE DE EURO.

Despre Stanleybet

Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt disponibile în România, în peste 350 de agenții, din mai bine de 90 de orașe. Pe lângă gama variată de pariuri sportive, în agențiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internaționale, pe rezultatele diferitelor concursuri Eurovision, Sanremo, pe câștigătorii Festivalului de Film European, Oscar, Grammy, pe consursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea României –, precum și pe evenimentele virtuale V-Sports. Stanleybet International este în prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 8 state europene.