A avut loc deschiderea oficială a celei de a VI-a ediții a Dr. Oetker Junior Trophy

A avut loc deschiderea oficială a celei de a VI-a ediții a Dr. Oetker Junior Trophy

Astăzi, la Centrul Național de Tenis din Capitală a avut loc deschiderea oficială a celei de a VI-a ediții a Dr. Oetker Junior Trophy.

Au fost prezenți reprezentanți ai delegațiilor participante la competiție, Cătălina Cristea – Director turneu, oficialul Dr. Oetker, Alex Schuster si Vlad Dominteanu – arbitru.

La cea de a șasea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, competiție internațională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, care va avea loc în perioada 21-28 mai, vor concura 128 sportivi din 25 de țări.

Sponsorul oficial al turneului organizat de Federația Română este Dr. Oetker Romania iar promotorul competiției este SCG -Smart Corporation Group.

Sponsorii turneului despre care puteți afla informații pe juniortrophy.ro sunt: Ministerul Tineretului și Sportului, Mobexpert, Bograve, Dorna, Head, Erste Group și Wilson.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).