420 de milioane de euro, bugetul sportivilor britanici pentru Rio

Desi Jocurile Olimpice de iarna de la Soci se afa in toi, delegatiile nu neglijeaza pregatirile pentru Jocurile Olimpice de vara de la Rio din 2016. Astfel, Marea Britanie va cheltui aproximativ 420 milioane de euro pentru pregatirea sportivilor cu sanse la medaliile olimpice si paralimpice de la Rio din 2016.

bbc
La patru discipline sportive se va taia din buget, anume baschetul, inotul sincron, poloul si halterele. Aceeasi situatie este si la trei sporturi paralimpice, scrima in scaunul cu rotile, goalball si fotbalul în cinci. Cresteri de buget se inregistreaza la scrima, gimnastica, hochei pe iarba, judo, sailing, tir, taekwondo si triatlon.
(foto: www.bbc.co.uk)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).