210 mil. €, încăsari record la CM de rugby. România, 7 mil. € pe 4 ani

World Rugby a raportat venituri de 210 milioane euro la ediția 2015 a Cupei Mondiale, ceea ce reprezintă un record de încasări al acestei competiții, informează AFP.

Cele 150 milioane de lire sterline vor fi distribuite în modul următor:

  • 11,9 milioane euro pe patru ani pentru fiecare dintre cele 10 echipe din Eșalonul 1 (cele participante la Turneul celor 6 Națiuni în Europa și Four Nations în Emisfera sudică)
  • 7 milioane euro pe patru ani pentru fiecare dintre cele 10 echipe din Eșalonul 2, adică celelalte națiuni care au participat la Cupa Mondială 2015, între care și România.

De asemenea, la actuala ediție Campionatului Mondial de rugby au fost comercializate aproximativ 2,4 milioane de tichete de intrare la meciuri. (FOTO: www.holtrfc.com)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).