BREAKING NEWS
Search

200 de milioane de dolari va costa arena de 35.000 de locuri a lui David Beckham

Arena pe care o va constri David Beckahm la Miami va costa 200 de milioane de dolari si va avea o structura sub forma de valuri. Capacitatea arenei, care va deservi viitoarea sa echipa din liga nord-americana de fotbal (MLS) din 2017, va avea 35.000 de locuri. Arena va fi construita la marginea golfului Biscaine, in apropierea salii in care evolueaza echipa de baschet Miami Heat.

MiamiBeckham

Proiectul mai cuprinde, pe lângă stadion, un hotel, o galerie comerciala si parcare. Constructia se preconizeaza sa fie gata in 2018. Pana la finalizarea proiectului, echipa din Miami va evolua din 2017 pe stadionul echipei de base-ball sau pe cel al formatiei de fotbal american. Pentru creearea francizei MLS la Miami, David Beckham s-a asociat cu Simon Fuller, fondatorul formatiei Spice Girls, si cu bolivianul Marcelo Claure, fondatorul companiei de telefonie mobilă Brightstar.
(foto: www.mlssoccer.com)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).