11 inlocuitori pentru Reghecamph la Steaua Bucuresti

Dupa al doilea titlu consecutiv cucerit cu Steaua, Laurentiu Reghecampf a decis sa accepte oferta arabilor de la Al Hilal, unde va castiga peste 2 milioane de euro pe an. Asa ca gruparea din Bulevardul Ghencea incearca sa gaseasca rapid un inlocuitor pentru Reghe. Bookmakerului britanic Stanleybet vine in intampinarea pariorilor si ii ofera lui Mihai Teja sanse de a prelua echipa “ros-albastra”, caruia ii da o cota de 6.40. Pe lista de “11” a Stanleybet se afla si doi tehnicieni straini, italianul Cristiano Bergodi, care are cota 6.40 si cehul Dusan Uhrin – cota 14.0. Dan Petrescu, Gica Hagi si Mihai Stoichita au aceeasi cota – 20, Ilie Stan are cota 7.00, varianta “alt” antrenor este cotata cu 2.30, Cosmin Olaroiu are cota 7.80, Ladislau Boloni – 10.0, in timp ce Marius Lacatus are cota 8.75.  Zilele acestea ramane sa vedem care din cele 11 variante Stanleybet va fi castigatoare.

Despre Stanleybet
Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt acum disponibile in Romania in peste 350 agentii, din peste 90 de orase. Pe langa gama variata de pariuri sportive, in agentiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internationale, pe rezultatele diferitelor concursuri, Eurovision, Sanremo, Oscar, Grammy, pe castigatorii festivalului de film european, pe consursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea Romaniei – precum si pe evenimentele virtuale V-Sports.
Stanleybet este pricipalul grup transfrontalier de pariuri in Europa, activand cu peste 2,000 de agentii si un numar de peste 3,000 de angajati in 8 state europene (Anglia, Belgia, Croatia, Cipru, Danemarca, Germania, Italia si Romania).