1.2 milioane de lei castig la un singur aparat

Joi 10 Iulie 2014 s-a castigat Mega Jackpot-ul in valoare de 276.423,56 lei la unul dintre aparatele de tip slot machines din agenţia Stanleybet de pe Bd. Ion Mihalache nr. 185. Cel de-al 38-lea premiu Mega Jackpot a fost castigat la acelasi aparat la care in urma cu 3 ani de zile s-a inregistrat cel mai mare castig din istoria jackpoturilor din Romania in valoare de 931.525.89 lei. Tot intr-o zi de joi, ca în 2011, la acelasi aparat, si-a schimbat viata si bucuresteanul care a avut inspiratia de a juca la aparatul Mega Jackpot. La scurt timp dupa ce s-a asezat la aparat, acesta a primit 10 jocuri gratuite pe parcursul carora a reusit să castige marele premiu de peste 62.000 de euro. Premiul i-a fost inmanat castigatorului, un barbat in varsta de 31 de ani, in cadrul unui eveniment organizat marti, 15 iulie, in agentia Stanleybet din bd. Ion Mihalache nr. 185 de către Ion „Iron” Oncescu, ambasadorul Mega Jackpot in Romania. Cu aceasta ocazie alti 3 participanti la eveniment au castigat cate un LED Samsung la Tombola Mega Jackpot, deja traditionala in randul jucatorilor.

ss

„Am avut placerea sa inmanez premiile Mega Jackpot castigatorilor din mai multe orase dar, pentru ca imi plac recordurile am un sentiment deosebit cand stiu ca Mega Jackpot-ul a fost castigat din nou, exact in locul in care s-a acordat cel mai mare Jackpot din Romania, reusind astfel ca un singur aparat sa ofere in 3 ani de zile nu mai putin de 12 miliarde de lei celor care au ales Mega Jackpot”, a declarat Ion „Iron” Oncescu, multiplu Campion Mondial la Skandenberg si Ambasadorul Mega Jackpot in Romania.
Cele 38 de premii Mega Jackpot acordate din 2010 si pana in prezent depasesc 13 milioane de lei. 20 dintre premiile acordate au fost in Bucuresti, 4 in Craiova, cate 2 premii in Brasov, Mangalia, Satu Mare, iar Timisoara, Constanta, Oradea, Galati, Braila, Bacau, Oltenita apar pe harta castigatorilor Mega Jackpot cu câte un premiu.
Despre Mega Jackpot
Mega Jackpot reprezinta un sistem de jackpot unic in România, prezent in agentiile Stanleybet din toata tara, a carui valoare porneste de la 200.000 de lei. Acesta cuprinde 218 aparate de tip slot-machines legate in retea, iar premiul se acumuleaza de la toate aparatele, generand astfel castiguri impresionante.

Despre Stanleybet
Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt acum disponibile in Romania in peste 360 agentii, din peste 90 de orase. Pe langă gama variata de pariuri sportive, in agentiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internationale, pe rezultatele diferitelor concursuri, Eurovision, Sanremo, Oscar, Grammy, pe castigatorii festivalului de film european, pe concursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea României – precum si pe evenimentele virtuale V-Sports. Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, activand cu peste 2.000 de agentii si un numar de peste 3,000 de angajati in 8 state europene (Anglia, Belgia, Croatia, Cipru, Danemarca, Germania, Italia si Romania).